Braškė~ Untamed Girl
Zodiac :
Chinese zodiac : Pranešimų skaičius : 2176 Taškai : 30254 Reputatcija : 3 Join date : 2010-03-13 Age : 27 Miestas : Didžiasalis
| Temos pavadinimas: LADY GAGA PERSIKŪNIJO Į VYRĄ (FOTO) Št. 07 03, 2010 9:08 pm | |
| New York. Lady GaGa (24) nusprendė visuomenei pateikti dar vieną šokiruojantį siurprizą. Šį kartą ji įkvėpimo sėmėsi ne iš savo įspūdingų drabužių kolekcijos, tačiau ties tuo jos šou repertuaras juk nesibaigia – atlikėja persikūnijo į vyrą. Nuotraukų serija vaizduoja skandalingai pagarsėjusią dainininkę, vilkinčia keletą skirtingų konservatyvių vyriškų kostiumų, o šviesios jos kasos virto į tamsiai rudus trumpai kirptus plaukus. Nuotraukos turėtų pasirodyti vyrų mados žurnale „Vogue Hommes Japan“. Tačiau kiek anksčiau Lady GaGa stilistė Nicola Formichetti patalpino jas save bloge, modelį įvardydama kaip Jo Calderone. Šios fotosesijos idėja tikriausiai kilo iš praėjusiais metais pasklidusių gandų, jog iš tikrųjų Lady GaGa yra hermafroditė. „Man labai patinka gandai, jog turiu penį. Aš sužavėta!", – neseniai sakė dainininkė.
"Tiesą sakant, dar labiau už šiuos gandus aš myliu savo gerbėjus – 17 000 žmonių kiekvieną vakarą ateina į koncertus ir jiems visai nerūpi, kas aš esu - moteris, vyras, hermafroditas, homoseksuali, normalios orientacijos ar transeksualė. Jiems nerūpi, jie ateina dėl muzikos ir laisvės jausmo".
| |
|
Nedūtė;* Seventeen Girl
Pranešimų skaičius : 1666 Taškai : 29291 Reputatcija : 5 Join date : 2009-11-25 Miestas : Raseiniūkai..;*
| Temos pavadinimas: Re: LADY GAGA PERSIKŪNIJO Į VYRĄ (FOTO) Št. 07 03, 2010 9:09 pm | |
| | |
|
Braškė~ Untamed Girl
Zodiac :
Chinese zodiac : Pranešimų skaičius : 2176 Taškai : 30254 Reputatcija : 3 Join date : 2010-03-13 Age : 27 Miestas : Didžiasalis
| Temos pavadinimas: Re: LADY GAGA PERSIKŪNIJO Į VYRĄ (FOTO) Št. 07 03, 2010 9:15 pm | |
| Ji vyrų geriau atrodo nei būdama moterim.. xD | |
|
Fierce U+Rihanna>
Zodiac :
Chinese zodiac : Pranešimų skaičius : 1329 Taškai : 28763 Reputatcija : 7 Join date : 2010-01-30 Age : 27 Miestas : Vilnius
| Temos pavadinimas: Re: LADY GAGA PERSIKŪNIJO Į VYRĄ (FOTO) Sk. 07 04, 2010 4:38 am | |
| - Marked rašo:
- Ji vyrų geriau atrodo nei būdama moterim.. xD
sutinku.xDDD | |
|
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: LADY GAGA PERSIKŪNIJO Į VYRĄ (FOTO) | |
| |
|