Braškė~ Untamed Girl
Zodiac :
Chinese zodiac : Pranešimų skaičius : 2176 Taškai : 30254 Reputatcija : 3 Join date : 2010-03-13 Age : 27 Miestas : Didžiasalis
| Temos pavadinimas: CHRISTINA AGUILERA: LADY GAGA YRA ŠAUNI! Antr. 05 18, 2010 12:13 am | |
| Los Angeles. Christina Aguilera (29) neigia gandus, kad riejasi su Lady GaGa (24) ir blogai apie ją atsiliepia žiniasklaidoje.. Savo pranešimą ji paskelbė oficialiame tinklalapyje. Christina rašo: "Brangūs fanai, norėčiau skirti šiek tiek laiko, kad paaiškinčiau tai, kas buvo pateikta šį rytą (17.05). Mano komentarai apie ją buvo išimti iš konteksto ir buvo bandoma padaryti bereikalinga drama, ypač tarp mūsų, moterų". "Taigi, norėčiau visiems Jums pasakyti, kad mano žodžiai buvo neteisingai pateikti. Aš neturiu nieko blogo prieš Lady GaGa ar prieš kurią nors kitą atlikėją šiame versle. Manau, ji yra šauni, vertinu kiekvieną moterį, kuri bebaimiškai krypsta nuo normų. Ji pelnė savo sėkmę savo sunkiu darbu ir nieko neturiu prieš ją, tik pagarbą". "Tai nėra pirmas kartas, kai buvo pateikta neteisingi pasisakymai prieš kitą atlikėją. Bet tai paskutinis mano komentaras šiuo klausimu". "Su meile, C/X". | |
|
Spanish Pie* Yeh Yeh
Zodiac :
Chinese zodiac : Pranešimų skaičius : 6980 Taškai : 37319 Reputatcija : 9 Join date : 2009-11-23 Age : 27
| Temos pavadinimas: Re: CHRISTINA AGUILERA: LADY GAGA YRA ŠAUNI! Antr. 05 18, 2010 1:41 am | |
| | |
|
WINDY You're The Best Mistake I'd Ever Make
Zodiac :
Chinese zodiac : Pranešimų skaičius : 7136 Taškai : 36333 Reputatcija : 19 Join date : 2009-11-22 Age : 26 Miestas : Širvintos/Vilnius/Ignalina
| Temos pavadinimas: Re: CHRISTINA AGUILERA: LADY GAGA YRA ŠAUNI! Antr. 05 18, 2010 5:29 am | |
| | |
|
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: CHRISTINA AGUILERA: LADY GAGA YRA ŠAUNI! | |
| |
|