Braškė~ Untamed Girl
Zodiac :
Chinese zodiac : Pranešimų skaičius : 2176 Taškai : 30264 Reputatcija : 3 Join date : 2010-03-13 Age : 27 Miestas : Didžiasalis
| Temos pavadinimas: AMANDA SEYFRIED VARŽĖ INTYMIOS SCENOS SU JULIANNE MOORE Antr. 05 11, 2010 12:13 am | |
| Los Angeles. Jaunoji aktorė Amanda Seyfried (24) teigė negalėjusi iki galo atsipalaiduoti filmuojant intymias scenas su filmo „Kloja“ kolege Julianne Moore (49). Aktorė, kuri kartu su kolege Julianne Moore vaidina Atom Egoyan (49) dramoje „Kloja“, pasakoja, jog sekso scenų filmavimas jai sukėlė daugiau įtampos nei paprastai. „Viskas buvo taip nenatūralu ir visa tai aš sakau be jokio išsidirbinėjimo. Manau, kad filmuojantis tokiose scenose, dauguma aktorių turėtų jaustis nepatogiai. Jau vien tas faktas, kad reikia apsimetinėti, jog patiri malonumą mylėdamasis prieš kameras su nepažystamu žmogumi, man nesuvokiamas“, - nemaloniausius prisiminimus pasakojo aktorė. „Nelabai pamenu, kas tomis akimirkomis dėdavosi mano galvoje, bet žinau, kad stengdavausi kuo tiksliau atlikti režisieriaus nurodymus, kad nereiktų tos pačios scenos kartoti iš naujo“. Taip pat Amanda Seyfried atskleidė, jog pernelyg daug apsinuoginimo filme jai padėjo išvengti ne tik sutarties sąlygos, bet ir pačio režisieriaus Atom Egoyan požiūris į tai. „Kad ir kaip būtų nemalonu, aš dariau viską, ką man liepdavo režisierius. Tačiau išsigelbėjimas buvo tame, kad režisierius nėra linkęs filmuose demonstruoti daug nuogybės. Aš manau, kad jis pats filmuodamas nuogus kūnus jaučiasi nejaukiai“, - savo mąstymus pažėrė aktorė. „Kloja“ pasakoja istoriją apie moterį vardu Katerina, kuri įtarinėdama savo vyrą neištikimybe, nusamdo merginą pagal iškvietimą vardu Kloja tam, kad pastarąjį suviliotų. Katerina tikisi, kad jos vyras nepasiduos pagundoms. Deja, susitikimuose su Kloja, moteris kaskart išgirsta vis pikantiškesnes istorijas. Tačiau, kad ir kaip bebūtų keista, Katerina negali - nepaisant to, kokios nemalonios tai žinios - užsidengti ausų ir klausosi Klojos pasakojimų. Supratusi, kad vyras užkibo ant kabliuko, Katerina tęsia šį keistą žaidimą: ji ir toliau moka Klojai už vyro suvedžiojimą, ir toliau klausosi jos intymių pasakojimų apie jį. | |
|
Sve?ias Svečias
| Temos pavadinimas: Re: AMANDA SEYFRIED VARŽĖ INTYMIOS SCENOS SU JULIANNE MOORE Antr. 05 11, 2010 4:16 am | |
| |
|
Nedūtė;* Seventeen Girl
Pranešimų skaičius : 1666 Taškai : 29301 Reputatcija : 5 Join date : 2009-11-25 Miestas : Raseiniūkai..;*
| Temos pavadinimas: Re: AMANDA SEYFRIED VARŽĖ INTYMIOS SCENOS SU JULIANNE MOORE Antr. 05 11, 2010 4:45 am | |
| | |
|
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: AMANDA SEYFRIED VARŽĖ INTYMIOS SCENOS SU JULIANNE MOORE | |
| |
|