MissRihanna
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

C'MON, SWEETIES, WE NEED YOU

rodiklisrodiklis  PortalPortal  Latest imagesLatest images  IeškotiIeškoti  RegistruotisRegistruotis  PrisijungtiPrisijungti  

GENTLEMAN NEBEVARTOJA NARKOTIKŲ

Go down 
2 posters
AutoriusPranešimas
Neutralas.
U+Rihanna
U+Rihanna
Neutralas.

Zodiac : Aquarius

Chinese zodiac : Rat
Pranešimų skaičius : 1383
Taškai : 28407
Reputatcija : 5

GENTLEMAN NEBEVARTOJA NARKOTIKŲ Empty
RašytiTemos pavadinimas: GENTLEMAN NEBEVARTOJA NARKOTIKŲ   GENTLEMAN NEBEVARTOJA NARKOTIKŲ EmptyPir. 05 03, 2010 7:03 pm

Berlin. Gentleman (35) nebedomina narkotikai. Regio atlikėjas neberūko žolės – nepaisant to, kad svaiginimasis yra neatsiejama Rasta-kultūros dalis.

Vokietijos muzikantas pasakė: "Aš nebesisvaiginu. Apsvaigimas yra aiškumo priešingybė. Anksčiau aš svaiginausi scenoje, preš trylikamečius vaikus, kuriems nuo svaigalų dvejinosi akyse, bet jie vis tiek pritardavo mano dainoms".

Muzikantas visgi paaiškina, kad yra ryškus skirtumas tarp narkotikų vartojimo jo antrojoje tėvynėje Jamaikoje ir Europoje. Jamaikos kalnuose marihuana vertinama kaip vaistažolė, praplečianti sąmonės ribas – tai neturi nieko bendra su svaiginimosi įpročiais Amsterdame.
Atgal į viršų Go down
Nedūtė;*
Seventeen Girl
Seventeen Girl
Nedūtė;*

Pranešimų skaičius : 1666
Taškai : 29301
Reputatcija : 5

GENTLEMAN NEBEVARTOJA NARKOTIKŲ Empty
RašytiTemos pavadinimas: Re: GENTLEMAN NEBEVARTOJA NARKOTIKŲ   GENTLEMAN NEBEVARTOJA NARKOTIKŲ EmptyAntr. 05 04, 2010 4:43 am

Ir gerai, kad metė viska..
Atgal į viršų Go down
http://www.missrihanna.forumlt.com

GENTLEMAN NEBEVARTOJA NARKOTIKŲ
Atgal į viršų 
Puslapis 11